Rienk Michielsen versterkt Shtick

Met de komst van Sarah Herlant voegde het visuele communicatiebureau eind vorig jaar al nieuw talent toe aan het team. Deze maand vult Shtick zijn troepen verder aan met Rienk Michielsen, die als senior designer aan de slag gaat. Ervaring deed Rienk op bij Stad Antwerpen, Natuurpunt en Common Grounds.

Beide aanwervingen zijn nog steeds het gevolg van de zoektocht naar versterking in oktober 2017. Met twee nieuwe gezichten telt team Shtick in zijn totaliteit 6 koppen, 12 armen en 1 (te klein) kantoor.

Shtick is een onafhankelijk communicatiebureau gevestigd in Berchem. Daar geeft het vorm aan concepten voor Stad Antwerpen, De Schorre, Federal-Mogul Motorparts, Manus, KdG, Bru, Ancienne Belgique, ccBerchem, Helmut Lotti, Poppunt, Nuff Said en vele anderen.