Shtick mag zich ‘Most Promising Agency’ noemen

Afgelopen donderdag vonden de 9e IAB MIXX Awards plaats in Tour&Taxis in Brussel. De ‘Marketing and Interactive Excellence Awards’ belonen de beste digitale campagnes van het jaar. Vier jury’s van experten beoordelen acht verschillende categorieën. Communicatiebureau Shtick ging met twee awards aan huis.

dsc00427

De gouden award in de categorie Best Mobile App ging naar het communicatiebureau Shtick dat in opdracht van Stad Antwerpen de mobiele applicatie voor Born In Antwerp bedacht en ontwikkelde.

Als kers op de taart werd het jonge Antwerpse bureau uitgeroepen tot Most Promising Agency van 2016.

Shtick werd opgericht in september 2015 door Yves Hellemans en Lev Detrez. Dit jaar groeide het aan tot een team van 5 en werkte met veel plezier voor klanten als Stad Antwerpen, P&V groep, Tomabel, Federal-Mogul, Manus, Ancienne Belgique, PIAS, ccBE en een hoop anderen…

Link: Born in Antwerp case
Link: shtick.be