Shtick zet Berchem (opnieuw) op de kaart

Voor de derde keer op rij zet Shtick zijn schouders onder het Made In Berchem project. Shtick verzorgt ook de visuele communicatie ervan. Made in Berchem vindt plaats op zondag 6 mei. Open huis bij creatief gespuis!

Naast de gebruikelijke brochures, posters, flyers en website, zorgen de nieuwe makelaarsborden voor optimale herkenbaarheid in het Berchemse straatbeeld. Shtick ging opnieuw aan het tekenen en zette alle deelnemende huizen (letterlijk) op de kaart. Bezoekers kunnen daarmee hun eigen route uitstippelen langs een dertigtal organisaties.

Made in Berchem is een initiatief van het district Berchem en het cultuurcentrum Berchem.

http://madeinberchem.be

Shtick is een onafhankelijk communicatiebureau gevestigd in Berchem. Daar geeft het vorm aan concepten voor Stad Antwerpen, Federal-Mogul Motorparts, Ancienne Belgique, KdG, Huis van het Nederlands, Het paleis, Helmut Lotti, Poppunt, Nuff Said en anderen.

Credits:
Klant: ccBerchem
Contact: Ellen Huet
Agency: Shtick
Team: Sarah Herlant, Annelies Le Page
Art Director: Yves Hellemans

Download dit persbericht en bijgaande media.