Shtick was al dik oké, maar wordt even* nog beter

Antwerps visueel communicatiebureau Shtick verwelkomt vandaag Vincent Vanthienen. Na een succesvolle stage eind vorig jaar — bij Shtick welteverstaan — werd duidelijk dat zijn kennen en kunnen een ideale match is met de rest van het team.

Voortaan zal Vincent dus niet langer in opdracht van Thomas Moore richting Bestormingstraat trekken, maar met diploma onder de arm als volwaardig lid van team Shtick aan de slag gaan (lees: op de payroll staan). Bij VDAB werd zijn kortstondige status van werkzoekende met veel plezier aangepast — waarvoor dank, Walter.

Gevolg: Shtick telt voortaan 8 leden, wat een stuk evenwichtiger overkomt dan 7. De komst van Vincent versterkt eveneens de technische capaciteit van Shtick. Creative technologist, front-end ninja of cross-media developer… you name it. Wij noemen onze nieuwe collega gewoon Vincent. Of Vinnie. Maar nooit Steven. Onthoud dat.

*even dus, als in: niet oneven. Voor onbepaalde duur.

Download dit persbericht en media