Shtick trekt naar het zuiden

Visueel Communicatiebureau Shtick – in de volksmond automatisch aangevuld met “from Berchem” – past noodgedwongen zijn eigen baseline aan vanwege de sinds kort totale irrelevantie ervan. De reden daarvoor is eenvoudig: het pand in Berchem werd officieel te klein verklaard, dus verhuisde Shtick begin deze week richting Antwerpen-Zuid. Aan de obligatoire man bun, houthakkershemdencultuur en bril-met-opvallend-montuur wordt hard gesleuteld. De broodnodige expresso-macchiato-filter-koffie-machine is reeds besteld. Hipshterlevel +1.

Emilie, Lev, Yves, Bas, Rienk, Sarah, Matthias (niet op foto)

In september dit jaar blies Shtick drie kaarsen uit en vierde dit met de komst van Matthias Meersmans, die het team vervoegde als Client Euphoria Provider. Als gediplomeerd germanist zal Matthias de klantenrelaties verzorgen en de kwaliteit van het opgeleverde werk bewaken, alsook zijn bijdragen doen aan het creatieve denkproces én regelmatig in zijn pen kruipen. 

Met Matthias aan boord telt Team Shtick nu officieel 7 koppen en draait het op volle toeren. Nieuwe klanten als Het Huis van het Nederlands, Flanders Literature, Het Paleis, Curieus, LBC-NVK, Zokk’n, Letterenhuis en anderen vulden het bestaande portfolio mooi aan.

Over Shtick

Shtick is een onafhankelijk communicatiebureau, gevestigd in de Bestormingstraat te Antwerpen. Daar geeft het vorm aan concepten voor Stad Antwerpen, De Schorre, Federal-Mogul Motorparts, Manus, KdG, Bru, Ancienne Belgique, ccBerchem, Travel360, Helmut Lotti, Poppunt, Nuff Said en vele anderen.

Shtick werd opgericht door Yves Hellemans en Lev Detrez in september 2015. Het team bestaat momenteel uit 3 grafisch vormgevers: Bas Derks, Sarah Herlant en Rienk Michielsen. Zij worden aangevuld met projectmanager Matthias Meersmans, creatief directeur Yves Hellemans, strategie- en conceptbewaker Lev Detrez en office manager Emilie Dieryck.

In 2016 kaapte Shtick de gouden Mixx Award weg voor de beste mobiele app (voor het project Born in Antwerp in opdracht van Stad Antwerpen) en mocht het zichzelf Most Promising Agency noemen.

Tot slot, de naam Shtick is wel degelijk een bestaand woord. Volgens menig woordenkenner wordt met ‘shtick’ datgene bedoeld wat je graag doet én goed kan.

SHTICK
Bestormingstraat 5
2018 Antwerpen
+32 (0)3 293 09 65
info@shtick.be
www.shtick.be